Anita Tekamp valt op door haar wijze terughoudendheid in alles wat ze tegenkomt: nooit overmoedig en nooit zwaarmoedig, nooit hemeljuichend maar ook nooit teneergeslagen. Stabiel, met de vrouwelijke touche en tegelijk met een eigen stempel en een gezonde twijfel. Zonder hinderlijk ego, met oog voor de mens om haar heen en gericht op resultaat. Ze is in staat om haar ondernemerskwaliteiten in te zetten in een omgeving van overheden en ambtenaren. Heel knap.

Sander Pardon, fotograaf, uitgeverAnita heeft met haar vertrouwenwekkende aanpak en haar humor veel te bieden aan groepen die in transitie zijn (of moeten).

Ze werkt met dat wat er is. Dat doet ze echt. Ze pakt heel goed de dynamiek op in de groep. De methodiek is dan echt ondersteunend.

Anita is stevig maar laat ruimte voor de groep. Ze is daarin stabiel en betrouwbaar richting de groep.


Melissa Schouman en Tessa van der Vlugt, Programmamanagers Amsterdamse School

Ik heb Anita leren kennen als een bijzonder vriendelijk persoon. Zonder haar doel uit ogen te verliezen overigens. Ze gaat voor het resultaat. Ze heeft de bekwaamheid tijdens vergaderingen goed te luisteren en door te vragen. Tot de kern door te dringen. Vasthoudend en vriendelijk. Dat maakt samenwerken met Anita zo prettig. Ze wekt op mij ook de indruk dat ze een manager is die haar medewerkers ruimschoots de gelegenheid geeft zichzelf te ontplooien. Ook dat is een kwaliteit. Bedankt voor de fijne samenwerking.

Raymond Kleingeld, Projectmanager P2P

Wie zijn u voorgegaan?Wilt u weten wat ik voor u en uw team kan betekenen? Of wilt u direct beginnen? Stuur mij een bericht of bel mij rechtstreeks op 06-13321025