Hoe dan?

Om te leveren wat er precies nodig is om mensen beter te laten functioneren, zelfstandig en vooral mét elkaar, is maatwerk nodig. Ik ontwerp een optimale mix van beproefde technieken. Soms Socratisch, soms systemisch, soms op basis van gesprekstechniek. Juist de manier waarop ik als aangever en gangmaker de middelen inzet, maakt me op m'n plek en hulpvol. Een opdracht uitvoeren is zo geleerd… een andere manier van denken en handelen vraagt om een benadering die meer biedt dan ‘theorie leren’ of weet hebben van wetenschappelijke onderzoeken. Hoofd - hart én guts .Wat en hoe?

Om welke opdracht het ook gaat, de inzet is vol. Bij voorkeur met de mouwen opgestroopt. Midden in het leven en direct toepasbaar. Samen ont-dekken wat er aan schort. En hoe je aan het stuur blijft, of dat je dat stuur juist even uit handen gaat geven. Om werkelijk - blijvend - te kunnen ontwikkelen. Voor jou, je boardroom, je teams, een hele organisatie, een gemeente of een ministerie zo je wilt.

Om te leveren wat er precies nodig is om mensen beter te laten functioneren, zelfstandig en vooral mét elkaar, is maatwerk nodig. Ik ontwerp een optimale mix van beproefde technieken. Soms Socratisch, soms systemisch, soms op basis van gesprekstechniek. Juist de manier waarop ik als aangever en gangmaker de middelen inzet, maakt me op m'n plek en hulpvol. Hoofd - hart én guts.

Aanpak Rap'Or


Noemers als teambuilding, persoonlijke ontwikkeling en leiderschap zijn prima kaders. De kern is steeds hetzelfde: zelfinzicht, bewustwording en daarmee het lef om werkelijk te transformeren. Alleen dan kun je ont-wikkel-en. Met wat daar dan ook voor nodig is.